13 maj 2010

Ja jag säger då det!

Min dotter gick till vårdcentralen för hon har problem med bland annat sin käke. Känns som om den ska hoppa ur led och fastan. Hon ville undersöka detta och jag tyckte det var bra. När hon kom hem sa hon att läkaren hade skrivit ett papper hon skulle ha med sig till Mariestads sjukhus för hon skulle gå till drop in röntgen.

Jag läste på pappret och såg att det var samma läkare som inte tycker att jag har några problem! Ja, ja, jag måste ju ge läkaren en chans tänkte jag. Ska inte döma på en gång. *hm*

I måndags följde min dotter med mig till jobbet och vi for sen till sjukhuset för att göra denna röntgen. Vi "checkade in" som nummer två så jag tänkte att det går nog snabbt. Sköterskan sa att de nog inte kunde göra den där. Öh, nähä, svarade vi. Hon sa att hon skulle kolla med personalen och återkomma. När sköterskan kom tillbaka sa hon att de inte kan genomföra en drop in röntgen på käkar och det vet vårdcentralerna om. Hon gav mig ett papper som vårdcentralerna har. Min dotter och jag blev jättearga! Sköterskan skulle göra klart remissen och skicka den till Skövde Kärnsjukhus. Ja, ja, vi tackade för informationen och for iväg till mitt jobb igen.

Där lyfter min dotter luren för att få prata med läkaren, men personen som svarade på vårdcentralen ville inte förstå va min dotter sa och hon kunde inte koppla till läkaren.

Jaa, vad ska man säga förutom ett MORRRR! >:o(

3 kommentarer:

Carina sa...

Ja, vad ska man säga. Jo, så här är det väldigt vanligt att det är. Och vad jag förstår är det inte bara i era trakter. Men jag har hört en del hemska historier från Skövdetrakten under de senaste åren. Om både vårdcentralerna och sjukhuset. Men jag är inte så impad av vare sig Halland eller Göteborg heller. Vad är det som hänt med vår sjukvård egentligen?

Smycka sa...

*hm* Vart är vi på väg i vårt avlånga land känner jag ibland. Man söker ju inte hjälp om man inte behöver det, eller? Ja, ja, vi får ta nya tag. Fundelurar på att byta vårdcentral. =o)

Pärlmudden sa...

Ja, det verkar snart vara läge för er att byta vårdcentral...men välj inte Tibro bara...där tar det4 dagar innan man ens kommer fram på telefon efter vad jag hört. Ringer man 5 sekunder över 8 på morgonen så säger en telefonsvarare "telefonkön är full".
Hoppas det löser sig för er!
kram kram