4 mars 2008

Resan till Stockholm

Så, då har familjen varit i Stockholm i helgen. Vi hade jättetrevligt! =o) Riktigt roligt när alla ungdomarna ville följa med på 60-års kalas. Mamma har fyllt år och hade kalas i lördags. Vi dansade lite linedance mamsingen och jag. *ler* Efter festen följde en gemensam vän hem och vi fortsatte prata lite hemma hos lilla mamsingen. Vi kom inte i säng förrns klockan var 04,30! Och när jag vaknade kunde jag knappt prata! Var SÅ hes och hostig. *hm* Ja, ja, det var bara att sätta sig i bilen och fara hem. I måndags var jag jättedålig, hade feber, mega snuva och superhosta! *staaaackars lilla mig* Gick till jobbet i alla fall och kämpade på hela dagen. Mådde faktiskt bättre idag, ingen feber, mycket mindre snuva och "lagom" med hosta. Vem vet, kanske jag är frisk imorgon!? *skrattar* Det är i alla fall tur att det finns Otrivin!

Stickade färdigt ett par beställda Mrs Beeton till min arbetskamrat som hon skall få imorgon. Hoppas hon blir nöjd. *ler* De stickades i mörkgrå och svart Drops Alpaca. Skall börja på mars-muddarna imorgon tänkte jag. =o)

6 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Hej gullegumman!
Hur går det med förkylningen?
Ses på tisdag om vi inte hörs innan!
KRAMELIKRAM

Skugga sa...

hoppas att du är bra till på tisdag så att du kan komma på caféet! ser fram emot att se dig!
det låter som en helt underbar stockholmsvistelse dessutom (förutom förkylningen förstås!)

Smycka sa...

Jag kommer på tisdag, absolut! Vill ju inte missa er! *fniss* Feber har jag ingen, snuvan har nästan försvunnit och hostan är mest sisodär. Men, skam den som ger sig, har jobbat alla dagarna. Känner mig så duktig så! *hihi*

Kramiz
Ulrica =o)

Eldstickan sa...

Jag drar runt i ett par randiga långkalsonger och ful t-shirt, illgröns strumpor och tofflar samt muddar-man är inte övererotisk precis;o) Fortfarande febrig...Lät som om Stockholmshelgen var kul;o)
Eldstickan ;o)

Pia sa...

Grattis Ulrica, du har vunnit den lilla bläckfisken. Du skrev den 700;de kommentaren i min blogg. Maila mig din adress så skickar jag den.
Kram

Smycka sa...

*hihi* Gu så skoj! Tack! Den var ju bara såååå söt! =oD

Ulrica =o)