27 mars 2008

Tittskåp - Hobbyskåpet

Här är mitt andra tittskåp som kallas för Hobbyskåpet. Längst ner symboliserar mina smycken, hylla 2 symboliserar min stickning, hylla 3 skall symbolisera min virkning och hylla 4 symboliserar det jag syr. Skåpet i sig får symbolisera miniatyrvärlden.

Jag skall sätt någon variant av spets på hyllorna, har bara inte bestämt mig för vilken variant. Har heller inte kommit på hur eller vad jag skall göra i virk-väg, men det kommer väll. Skall göra något med tyg och lägga högst upp. Till halsbanden hade jag tänkt att göra en ställning eller liknande som de kan hänga på.

Tankarna flyger omkring! Framför detta sitter det ett glas med ram som skruvas fast upp- och nertill. Vill gärna att det skall bli färdigt NU, men måsta hejda mig så jag hinner tänka till. *s*

6 kommentarer:

Ann-Louise sa...

KRAM KRAM; saknar dig!!
Jag vet en som snart blir TANT!!!
*fniss-fniss*
har fått tiden t kss nu...
Kram o sov gottzgqedpzb

Smycka sa...

Sssccchhhh!!! ;)
Vad bra att du fått tid, bara det inte blir om 14 dgr så jag får krama om dig!!!

Kraaaamiz
Ulrica =o)

Cicki sa...

Vart har du fått tag på det där skåpet. Fick en idé om att jag kanske ska göra nåt liknande. Sambon har köpt lite antika sysaker åt mig som jag tänkt göra nåt sånt där av. Nu ska jag fortsätta att läsa dina övriga blogginlägg nu när jag hittat hit....:-)

Smycka sa...

Jag hittade det på Tradera för 43:- + frakt. Tyckte att det var jättefint och såg vad jag ville göra. Men jag är så ny på detta området att jag inte vet riktigt hur eller vad man kan/ska göra.
Men det är himlans roligt! =o)

kia sa...

Kul att du titta in du grejar verkligen vad skall bli av detta tycker jag känner igen från min egen ungdom all påhittighet.
Tittskåp är väl något nytt inte hört talas om men rart va de.
Dessa muddar de blå va väldigt läckra broderar du också det är kul, o går göra väldigt konstsnärligt.kram kia

Smycka sa...

Har försökt mig på att brodera, men tröttnar tyvär efter drygt halva arbetet. Men jag har en snäll mamsing som har gjort mina broderingar färdiga. *s* Målade på träsaker förut, smörkvinar, slevar och dyligt. Men det försvann efter ett tag, men vem vet, kanske jag börjar igen.

Roligt att du kikade in!
Kram
Ulrica =o)