9 mars 2008

Ynklig =o( , Korvmuddar, Pärlor

Här har det inte bloggats så mycket den sista tiden. *suck* Har mest varit en ynkligt liten snorjärs! =o( *host, host* Har haft feber till och från hela veckan, knappt sovit något på grund av den däringa nedrans hostan! *morr* MEN, jag har jobbat HELA veckan! *ler stolt* Både bra och dåligt. Bra för plånis men dåligt för kroppen. ;)

Ja, ja, har i alla faller fått en korvmudd färdigstickad, bara fästa trådar kvar. Håller på med den andra. Måste ju säga att Mrs Beeton var roligare. *s* Sen började jag sticka på en liten Hello Kitty, stickat färdigt en present till Pärlmudden. *hihi* Gjort en annan sak till Pärlmudden färdigt idag, håller på med en beställning på ett halsband och gjorde örhängen till mig själv som jag inte blev riktigt nöjd med. Skall göra om dem. =o)

Igår var jag och mitt husband (uttalas på engelska) to be och handlade en dammsugare! Såååå himlans bra den är!!! Det är en Philips FC9161 med 500w i sugeffekt! *wow* NU händer det grejjer här hemma, så dammråttor! FLY medans ni kan! *asg*

Skall lägga upp lite bilder senare i veckan. Av vissa orsaker kan jag inte göra det, än. *hihi*

1 kommentar:

Eldstickan sa...

Stackars dig, det är såååå trist att snora och vara icke pigg. Jga är också i det träsket...Eldstickan ;o)