28 april 2008

Mycket att berätta =oD

Hej igen! Ja, jag har varit lite osynlig ett tag, ber om ursäkt för det.

Jag har i alla fall stickat färdigt ett par Mrs Beeton igen, beställning, som jag levererade idag och kunden blev jättenöjd. =o)

När jag fyllde år fick jag en resa till Stockholm, restaurant-besök och konsert-biljett till Björn Skifs av min älskade Mamsing. Jag for upp i fredags och var jättetrött när jag kom fram. Tåget var dessutom 30 minuter försenat, men det var ju ingen nyhet. *s* Mamsingen hämtade mig och jag sa att nu är det bara vi som skall "leka" i helgen. Ingen av mina kompisar visste att jag skulle upp sa jag. Å vad trevligt tyckte min Mamsing.

Väl hemma kliver jag in genom dörren och håller på att få hjärtsnurp!!! I min Mamsings hörnsoffa sitter nämligen ALLA mina älskade kompisar!!!! Hela 5 personer för att vara exakt. (de allra närmaste) Det var sååå himla roligt! En av dem har jag precis fått ny kontakt med sen förra året, den andra har jag mest mailkontakt med, den tredje är från gymnasiet, den fjärde är efter gymnasiet tills jag fick barn ungefär och den femte när jag fick barn. SÅÅÅÅÅ himla roligt! =oD

Av min gymnasiekompis fick jag ett jättefint smycke från Efva Attling. Det var änglavingar i silver med en silverkedja. (Passar bra till mina nya brillor! *hihi*) Ett silverarmband med en berlock med en groda (internt skämt), färdkost: Coca Cola / Estrella Grill-chips / Nutella (vår kost när vi var "unga"), ett tittskåp med lite koliox bland annat en liten vinare, och en jättefin lampa som jag skall ha på min altan. =o) Jag har fått änglavakt, en grodprins, en lampa som lyser upp min väg, färdkost och lite starkare dryck vid behov. *hihi* Det är mina presenter jag fick av mina kompisar.

Jag gick upp 05.18 på fredagen och åkte till jobbet, efter mötet med alla min kompisar kom jag inte i säng förrns 04.30. Jag var ganska trött kan jag säga. *hihi* Lördagen åkte Mamsingen, Momo och jag på några loppisar och gick i två second hand-butiker. Jag blev med jacka för hela 50kr! *s* Senare for Mamsingen och jag in till Hasselbacken och åt en superb middag med alkohl! *s* 1 drink innan maten, 1 glas rödvin till maten och naturligtvis 1 caffedom efter maten. Sen gick vi på Björn Skifs som var jättebra! =o)

Vi kom hem ca 23 och somnade vid 4. Jag kom tillbaka till Skövde 17.15 och var jättetrött men glad åt alla minnen jag fått i helgen! =oD

2 kommentarer:

Eldstickan sa...

Du är verkligen en pigg 40-åring;o)Låter som en kanonhelg!!!///Eldstickan

Smycka sa...

Det var en jättetrevlig helg! Kommer att minnas den länge med ett leende på läpparna. *s*