17 februari 2008

Februaris muddar - Mrs Beeton

Så, nu är de färdiga! Har fäst alla trådar och allt! Pärlorna syns lite dåligt på fotona, men det är fina i verkligheten. =o)



Var ju bara tvungen att få dem färdiga så jag kan använda dem på jobbet imorgon. *hihi*
De var himlans roliga att göra! Här blir det fler Mrs Beeton tror jag bestämt. *s*

Använde garnet Piggelin som är 100% Akryl, jättemjukt och skönt. Ytter volangen och picotterna är svarta och inner volangen är i mörk grå.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Supersnygga, jag ska börja i afton. Har äntligen fått hem mönstret, har ingen skrivare som funkar hemma-grr. Mina ska bli turkosa;o)///Eldstickan

Anonym sa...

Hej! Tack för fina kommentarer. Dina Mrs Beeton är jättefina. Ska surfa runt mer på din sida när jag kommer hem och har ordentligt internet. Själv bor jag på Tornslingan 26.
Världen är liten :-)

Anonym sa...

Jättefina, jag har ännu inte kommit igång med mina däremot är korvmuddarna klara. Finns på min blogg.

Carina sa...

Blev så glad när jag såg att du stickat dina muddar i Piggelen. Ett garn jag stickat mycket i för en del år sedan och gillade. Bara att någon stickar i acryl gör mig glad. Känner mig nämligen ganska udda ibland bland alla stickerskor.

Dom blev jättefina, dina muddar.

Smycka sa...

Tack snälla Pia och Carina! Tyckte att de såg svårare ut än det var. Korvmuddarna håller jag på med, är inte riktigt kompis med dem, än. *s*

Jag har liiite svårt att ha något som "sticks" inpå kroppen, så då valde jag Piggelin. Det är ju ett bra garn till barn, och det är ju jag. *hihi*

Jag kikar tyvär inte så mycket på banderollen, utan jag ser ett garn och tänker att DET kan jag göra med det. Har börjat kika mer på vilket garn jag använder på senare tid.

Ulrica =o)