26 december 2010

Soffan

Min "lilla" hund vill åsså vara i soffan med matte.

Jag drar tillbaka mitt stöd under benet
så får han plats lite. *hihi*
Det är en 3-sits soffa. *ler*

6 kommentarer:

Paradiset Kaos sa...

Visst är det skönt när djuren vill vara med. :-)
Igår la jag mig i en gammal kökssoffa som vi har. Fick 2 hundar upp till mig, den tredje ville också upp. Kom upp, försökte hitta en plats att ligga på, hoppa ner med en suck för det gick inte bra för honom. Vi har 2 labbar och 1 tax.

Rosenvante sa...

Ha, ha det ser för kul ut. De känner väl på sig att det inte är så bra och vill trösta också.
Klintehamn, då kör hon förbi mitt på vägen till stan då. Min yngsta fick gå i Klinte på högstadiet, men det är ju några år sedan. Blir inte så ofta man åker ut dit, det är lite mindre än 2 mil dit från mitt.

Smycka sa...

*hahaha* Jaa, de är för goa! Var det taxen som inte fick plats? *hihi* Pluto har lite problem med att jag sover i soffan just nu och inte i sängen. *ler*

Smycka sa...

Rosenvante: Jo, Pluto vill tro att han är en knähund. *hihi* Husbandet och jag bodde i Tofta stugor i augusti när min syster gifte sig. Det var jättemysigt i stugbyn och bröllopet var jättevackert! =0)

Marianne sa...

Mysigt! så där brukar det se ut i våran soffa också :) ibland får jag till och med trängas med två stora vovvar....

Smycka sa...

Marianne: Visst är det mysigt!? Jag hoppade in till sängen för att ligga på magen en stund. Då kom Pluto efter och hoppade upp och lade sig bakom mina knän så jag inte kunde lägga ner dem rakt. *skrattar* Men vi hade det mysigt! =o)