13 mars 2011

Fot

Försökte fota min svullna vrist,
men den är mer svullen bakåt än framåt.

Här syns det mer hur svullen den är.

Även denna sidan är väldigt svullen.

När jag vaknar så är vristen lite mindre.
Men efter en dag ser den ut så här
ungefär, otroligt svullen.

9 kommentarer:

Rosenvante sa...

Känner igen det där och så min vad också. Jag har kört Aloe vera varje morgon hela veckan och det lättar värken. Har du också ont och får muskelknutor?
Men så många ärr du har, är du sydd på två eller fler ställen?

Smycka sa...

Nä, jag har använt Nivea Nourising Body Milk, Dry, very dry. Ömsade ju skinn på hela foten och runt ärren. Jag har ett ärr på insidan med 7 stygn och ett på utsidan med 17 stygn. Har inga muskelknutor för jag har ingen muskel kvar! *hehe* Nä, men muskeln är väldigt klen just nu och jag håller på att öva upp hela benet. =O)

Sunna sa...

men tycker ändå den ser riktigt bra ut, snart är du som vanligt igen

Smycka sa...

Ja, det känns bra. Blir sån här när jag har gått, stått eller sitter med foten rakt ner. Kan gå rätt bra, köra bil och igår kväll även sy. =o) Jag tycker ärren är fina.

myzpyz sa...

ajje, jobbigt med svullnad. men det ser ändå fint ut, ärren oxå!
kramar

Smycka sa...

Ja, det är väldigt fina ärr. Men det är när jag anstränger mig som idag som det blir lite jobbigt. Men hej, det går ju bättre och bättre. =o)

4U2 sa...

Tänkte ju säga det att du skall försöka ha foten i högläge och inte anstränga den för mycket så du får bättre cirkulation!

Hedvig sa...

Aj! Krya på dig!

Smycka sa...

4U2: Jo, har den i högläge när jag är i vardagsrummet. Men som igår så blev det mycket stå och foten rakt ner i och med bakning och kalas. Har även en stödstrumpa men båda hängde på tork. =O)

Hedvig: Tack! =oD