28 februari 2011

Leverans 19 in progress

Här är nästa beställning, en hederlig fuskpolo. =o)
Den stickas i Drops Baby Merino
100% Merino extra fine wool superwash,
rundstickor 3,5.

Den lilla blomman är en stickmarkör. ;)

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

Kul att du har så många grejer beställda.

Smycka sa...

Ja, det är jätteroligt! Sen jag kom tillbaka nu så har jag fått tre beställningar till. =o)

Nina BF sa...

Gulle dig!!! Alltid skönt att se att nån läser lite då och då, speciellt med tanke på hur dålig jag själv är... Vad kul att ditt arbete efterfrågas! Det är en väldigt fin komplimang. Kram!

Nina BF sa...

Jag blev lite nyfiken... Foten? Så nu har jag läst allt ändå tillbaks till fotbollen. Å jag som skulle jobba med bokföring! Stackars dig! Kunde du inte åtminstone ha halkat nånstans ute så du kunde fått ett skadestånd att köpa garn för? Man ska inte idrotta, man mår inte bra av det! Kom ihåg det! Kramar igen!

Smycka sa...

Nina: Klart jag läser din blogg! ;) Ja, det är jätteroligt att få beställningar och då får jag också något att sticka. Ja, foten ja, hehe, den är på bättringsvägen men det är en bra bit kvar. Kan gå och så på den men ojämnheter är inget bra. Det är rörligheten som är sämst men den kommer väll. Kramen

Pärlmudden sa...

Tack för den du! ;)
Ja, jag vet att den ser ut som skit, men men, snart blir den säkert vacker(förutom ett ärr på dryga decimetern eller så...).
Var ni inte så många på emmas? Hörde av Pernilla att hon berättat för dig att hon ska på "utflykt". Bra att hon berättade för dig också.
Saknade er ikväll!
Puss o kram!

Smycka sa...

Muddis: Nä vi var inte så många denna gången. Men vi som var där hade det trevligt. Saknad var du! Klart att din lilla handsling kommer att bli fin! Det är ju som med min fot, det svullnar när man har opererat den. Kramar om =o)